
Tortilla de patatas con pimiento (Aardappelomelet met peper)
Spaanse klassieker die zowel warm als koud gegeten kan worden. Ca. 35 min 4 personen Ingrediënten: 800 gr aardappelen 6 grote eieren 1 grote ui
Spaanse klassieker die zowel warm als koud gegeten kan worden. Ca. 35 min 4 personen Ingrediënten: 800 gr aardappelen 6 grote eieren 1 grote ui
Koude Spaanse snack in twee varianten Ca. 10 min 4 personen Benodigdheden: 6 stevige tomaten Zout 150 gr eiersalade (kant-en-klaar) Enkele sprietjes verse bieslook Halveer
Ca. 2 minuten 4 personen Ingrediënten: Blik dikke asperges 2 eetlepels mayonaise Peterselie Koop dikke asperges in blik, laat uitlekken, serveer met echt mayonaise en
Lekker bij de borrel om met brood te dippen. Ca. 5 min 6 personen Benodigdheden: 215 gr groene olijven (pitloos) 1 grote teen knoflook 1
Lekker om te dippen. Ca. 5 min 6 personen Ingrediënten: 3 zeer rijpe tomaten 1 knapperig stokbrood Extra vierge olijfolie 2 tenen knoflook Zout en
Niet voor iedereen weggelegd vanwege het pittige karakter, maar toch een aanrader voor de tapasplank. Een heerlijke blauwaderkaas die van verschillende melksoorten gemaakt kan zijn.
Kaasje gemaakt van rauwe koemelk met een oranje korst. Deze ontstaat door het inwrijven van de kaas met olie, boter en Spaanse pimienton (paprikapoeder). Na
Drie tot wel 24 maanden gerijpte schapenkaas. Middelhard en daardoor brokkelig van textuur. Echt een hele lekkere lichtzoute kaas die goed te combineren is met
Klassieke Spaanse worst uit Catalonië. Fuet betekent letterlijk ‘zweep’ en is in Spanje erg geliefd. De fuet is licht gepeperd en heeft een heerlijke zoete